Ochrana osobních údajů

Veřejný registr zpracování osobních údajů

Úřad pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ)

 

Přehledová sestava - Registrace - vyhledání dle IČO 05632803

 

Správce

Reg. číslo subjektu:            00070265

Datum registrace:    10.1.2017

Identifikace subjektu:         Z jiného světa s.r.o.

IČO subjektu:           05632803

Druh subjektu:         Právnická nebo fyzická osoba podnikající

Adresa

Ulice + ČP    Vančurova 609

Město/Obec  Dobříš

PSČ   26301

Číslo evidence:        001

Datum přijetí podání:          4.1.2017

Datum změny registrace:   4.1.2017

Účel (účely) zpracování osobních údajů:

INTERNETOVÉ OBCHODY: NABÍZENÍ OBCHODU A SLUŽEB, REKLAMNÍ A MARKETINGOVÁ ČINNOST, VELKOOBCHOD/MALOOBCHOD - VYTVÁŘENÍ DATABÁZÍ KLIENTŮ (ODBĚRATELŮ), DODAVATELŮ, PŘEPRAVCŮ, OBCHODNÍCH PARTNERŮ APOD. ROZESÍLÁNÍ VYŽÁDANÝCH INFORMACÍ O NOVÝCH PRODUKTECH, AKCÍCH JINÁ ZPRACOVÁNÍ: POŘÁDÁNÍ ODBORNÝCH KURZŮ, ŠKOLENÍ A JINÝCH VZDĚLÁVACÍCH AKCÍ, MIMOŠKOLNÍ VÝCHOVA A VZDĚLÁVÁNÍ, STANOVENÍ ÚČELU JE V SOULADU S § 5 ODST. 1 PÍSM. A) ZÁKONA Č. 101/2000 SB.,

 Osobní údaje budou zpracovávány se souhlasem subjektu údajů

 

Kategorie subjektů údajů

    Zákazníci (klienti) oznamovatele

    Zaměstnanci oznamovatele

    Osoby s jiným vztahem k oznamovateli

    Specifikace: OSOBY, KTERÉ SI VYŽÁDAJÍ ZASLÁNÍ INFORMACÍ - OBCHODNÍ NABÍDKY, INFORMACE O AKCÍCH, NOVINKÁCH

 

Kategorie osobních údajů

    Adresní a identifikační údaje

    Popisné údaje

 

Zdroje osobních údajů

    Přímo od subjektu údajů

 

Místa zpracování osobních údajů, jsou-li odlišná od adresy sídla (bydliště) oznamovatele

Ulice + ČP    Město/Obec  PSČ

PRAŽSKÁ 110        DOBŘÍŠ        26301

Příjemci nebo kategorie příjemců, kterým mohou být údaje zpřístupněny či sdělovány:

 

Jiní příjemci: SMARTSELLING A.S. - ROZESÍLÁNÍ VYŽÁDANÝCH E-MAILŮ, FAKTURACE PŘES APLIKACI FAPI

 

Předání -  Nebude docházet k předání údajů do jiných států

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.