Obrázkovou čítanku využijí malé děti i školáci

Postupně rozšiřujeme nabídku laminovaných výukových pomůcek. Obrázková čítanka je jednou z novinek. Jde o univerzální výukovou pomůcku. Malé děti ji využijí jako jednoduché loto, při logopedii jim napomůže k rozšíření slovní zásoby a také je ideální pomůckou k prvnímu čtení, především globální metodou. Obrázky napomáhají porozumění textu. V nabídce máme velký výběr témat, obrázky můžete také použít k úkolům zaměřených na třídění a přiřazování.

obrázková čítanka

Nabízená témata:

Barvy, Geometrické tvary, Ovoce, Zelenina, Zvířata domácí, Zvířata v ZOO, Zvířata lesní, Živočichové na louce, Živočichové v moři, Oblečení I a II, Dům, Kuchyň, Ložnice, Koupelna, Dílna, Dětský pokoj, Zahrada, Hudební nástroje, Dopravní prostředky, Škola, Školní potřeby.

Cenově výhodné sady:

Sada 1 - Škola - Školní potřeby - Hudební nástroje - Barvy - Geometrické tvary

Sada 2 - Zvířata domácí a hospodářská - Zvířata v lese - Zvířata v ZOO - Živočichové na louce - Živočichové v moři

Sada 3 - Oblečení 1 - Oblečení 2 - Dopravní prostředky - Ovoce - Zelenina

Sada 4 - Dům - Zahrada - Dílna - Koupelna - Kuchyně - Obývací pokoj - Ložnice - Dětský pokoj

Laminovaná pomůcka se skládá u každého tématu z podkladové tabulky a 10 malých karet, které se na podkladovou kartu přikládají. Pokud Obrázkovou čítanku využijtete při výuce čtení globální metodou - v poslední fázi využijte velkou kartu jako vzor a malé karty rozstřihněte podle přerušované čáry. Podrobnější postup jak pomůcky při výuce čtení globální metodou využít najdete u popisu každého tématu.

Uložit

Uložit