Knižní tipy za super akční ceny

Kniha potěší  v každé chvíli a dovolím si napsat, že každého:-) Podívejte se na výběr zajímavých publikací za akční ceny.

IMG_0409

Pravěk, Steve Parker, Coobo

V této knize najdete vše, co jste kdy chtěli vědět o prehistorických zvířatech. Kniha vám přiblíží život před mnoha miliony lety a podle mapek a nákresů zjistíte, kam se můžete vydat na lov vzácných zkamenělin.

O zatoulaném sluníčku. Zuzana Neubauerová. Cpress

Kniha vypráví příběh Sluníčka, které se rozhodlo jít do světa na zkušenou a zažít velké dobrodružství. Pohádka o tom, že láska dodává sílu a odvahu, obsahuje zároveň i vzdělávací prvky, děti se např. naučí dny v týdnu.

Medvídek Míša a cesta kolem světa. Katja Reider. Cpress

Medvídek Míša a jeho kamarádi Zrzečka a Louskáček se rozhodnou, že půjdou do světa.Kamarádi postupně překonají veletok, zaženou příšeru, zdolají velehoru a nehostinnou poušť. Po tak velkém dobrodružství všem pořádně vyhládne, a tak jsou rádi, že maminka medvídka pro ně přichystala překvapení..

Zvířátka, říkanky pro děti. J.Žáček. Fragment

Knížka plná zvířátek a veselých básniček je určena dětem od 3 let. Děti se dozvědí, s jakými zvířátky se mohou setkat na dvoře nebo v lese, jaká mohou potkat ve městě nebo při návštěvě zoologické zahrady.

Hádanky a básničky pro chytré hlavičky. Josef Majčák. Cpress

Kniha Hádanky a básničky pro chytré hlavičky je rozdělena do 4 kapitol podle ročních období. V každé kapitole mohou děti najít 11 básniček a 11 hádanek, které vyprávějí o zvířátkách, věcech, lidech a nebo příhodách z dětského světa. 

Dráček od jezera Titicaca. Hernán Garrido-Lecca. Albatros

Knížka pro nejmenší čtenáře plná roztomilých ilustrací, exotických zvířat a tajemství, která může ukrývat jen hustý amazonský prales.

LEPORELA

Poznávej a hraj si - Na statku 

Poznávej a hraj si  - městečko

Rozkládací prostorová leporela - mapa a také kartonové figurky ke hraní. Knihy jsou vhodné pro nejmenší děti.

Šupy dupy dup - leporelo s říkankami od Zdeňka Svěráka

Šikovná myška - zatřes s leporelkem a myška promluví. Přečti si příběh o šikovné myšce, která přijde na to, že i malé zvířátko dokáže velké věci.

Chyť si mě - Tuto knížku si děti chytnou za ouško a vezmou s sebou tam kam chtějí. V leporelu se seznámí s mláďaty nejznámějších domácích zvířat.

Počítáme s prstíky - děti objeví radost z počítání. Leporelo je naučí zábavným způsobem počítat do 10 a poznávat základní číslovky

Dětský metr - Zvířátka a Veselí kamarádi, Adof Dudek

 

Brožované publikace - výukové sešity, různé aktivity a logopedické sešity

Povídám, povídáš o...,  Povídám, povíáš, povídáme o....

Dva logopedické sešity zaměřené na rozvoj řeči.

Báječná školička - Pomocí této knížky si váš předškoláček procvičí vše, co bude potřebovat ve škole: - počítání do deseti, - rozeznávání tvarů, - hledání rozdílů, - obtahování a dokreslování obrázků. Vše je formou zábavných úkolů.

Dva sešity Hrajeme si s pastelkou 1 a Hrajeme si s pastelkou 2, hravá škola kreslení

Báječné kreslení - návody krok za krokem, spojovačky, vybarvovačky

Vybarvovačky Pohádkové a Princezny - vybarvěte obrázky podle čísel

První čtení se samolepkami - Na statku a V přírodě - jednoduché příběhy vhodné k prvnímu čtení a více než 100 samolepek.

Co mám umět, než půjdu do školy - čtyři sešity zaměřené na různé oblasti. Protiklady, Počítání, Barvy a tvary a psaní

 

 

 

Uložit